У неділю м’ясопусну керуючий єпархією помолився за Літургією у кафедральному соборі

У неділю м’ясопусну керуючий єпархією помолився за Літургією у кафедральному соборі

10 березня, у неділю м’ясопусну, про Страшний суд, у Спасо-Преображенському соборі м. Києва Божественну літургію очолив клірик єпархії протоієрей Андрій Дудченко.

За відправою молився митрополит Переяславський і Вишневський Олександр.

Пролунали молитовні прохання за воїнів, які захищають Україну, за владу і наш народ та за спокій душ усіх полеглих оборонців Батьківщини та мирних жителів.

Наприкінці богослужіння митрополит Олександр привітав вірян з недільним днем та сказав слово на тему Євангельського читання, зокрема, зазначивши:

«Господь говорить, що ми повинні покладати своє життя задля того, щоби робити добро для свого ближнього. Ми чуємо слова Спасителя, Котрий говорить про справи, тому, вийшовши сьогодні з храму, усвідомимо ці слова, що кожен з нас покликаний робити добрі справи. Що саме треба робити – Господь перерахував, і Він розставляє людей направо і наліво в залежності не від наших індивідуальних гріхів, а від того, що ми зробили, або що ми не зробили, для нашого ближнього. Нехай Господь дає нам сили і розуміння творити добро якомога більше для свого ближнього, адже це ми робимо для Самого Господа».

fb   Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!

fb   Читайте нас у Facebook!