Керуючий єпархією взяв участь в обласному заході з нагоди Всеукраїнського Дня молитви за сиріт

Новини єпархії

Керуючий єпархією взяв участь в обласному заході з нагоди Всеукраїнського Дня молитви за сиріт

«День молитви за сиріт» – це день, у який віряни різних християнських Церков по всьому світу молитовно просять Бога про захист, благословення та щасливі родини для всіх дітей-сиріт, а також про Божу ласку для тих, хто приймає та виховує їх у своїх сім’ях. Вперше захід відбувся у 2011 році.

6 листопада 2019 року, в Київському академічному обласному музично-драматичному театрі імені П.К. Саксаганського» м. Біла Церква Київської обл., відбувся обласний захід «День молитви за сиріт», організований Київською обласною державною адміністрацією спільно з Альянсом «Україна без сиріт». Головною метою є спільна молитва всіх Церков і конфесій за сім'ї, благополуччя і захист для усіх дітей-сиріт, за суттєві зміни в житті тисяч дітей.

Захід зібрав разом усіх, кому небайдужі долі сиріт у нашій країні. Зі сцени митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр звернувся до присутніх та сказав, що ніхто не може називатися сиротами, бо завжди з нами наш Небесний Отець. Владика-митрополит побажав, аби Слово Боже входило до кожного серця. Разом з владикою Олександром діти хором прочитали молитву «Отче наш».

Окрім цього, у дарунок Київській обласній державній адміністрації митрополит Олександр передав примірник факсимільного видання Пересопницького Євангелія.

Наприкінці заходу учасники випустили в небо повітряні кульки.

Перегляди: 759
Друк