Митрополита Олександра обрано членом Поважної Ради Відзнаки «Орден Святого Пантелеймона»

Новини єпархії

Митрополита Олександра обрано членом Поважної Ради Відзнаки «Орден Святого Пантелеймона»

29 листопада відбулося розширене засідання Поважної Ради Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона».

Відзнака є громадською, має професійно-фахову спрямованість і присуджується за гуманістичну й благородну діяльність у галузі охорони здоров’я. Вперше її вручили в 2009 році і відтоді щорічно у день пам’яті святого великомученика Пантелеїмона відбувається нагородження видатних вчених, лікарів, громадських та благодійних діячів, представників духовенства. Претендентів на отримання відзнаки обирають регіональні ради, а остаточно затверджує Поважна рада. 

Головним завданням зібрання було сформувати склад регіональних рад, до кожної з яких входять від 10 до 15 осіб, а також склад Поважної Ради, до якої входить 25 осіб.  Цього року до Поважної Ради було обрано митрополита Переяславського і Вишневського Олександра.

Заключним етапом роботи стало оголошення початку відкритого конкурсу на присудження Відзнак за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» та «Медаль Святого Пантелеймона».

Перегляди: 950
Друк