Учасники Молодіжки привітали вихованців будинку дитини ім. Городецького з днем святого Миколая

Новини єпархії

Учасники Молодіжки кафедрального собору привітали вихованців  будинку дитини ім. Городецького з днем святого Миколая

18 грудня, з благословення митрополита Переяславського і Вишневського Олександра, учасники молодіжних зустрічей при Спасо-Преображенському кафедральному соборі на чолі з головою Молодіжного єпархіального відділу священиком Андрієм Герасименком відвідали Київський міський будинок дитини ім. М.М.Городецького, де привітали вихованців з днем святого Миколая та зимовими святами.

Київський міський будинок дитини імені М.М. Городецького функціонує з 1933 року в лісовій зоні селища Ворзель за 35 км. від міста Києва. Це спеціалізований заклад медико-соціальної реабілітації для надання  допомоги дітям-сиротам, які залишились без піклування батьків, з органічними ушкодженнями центральної нервової системи та  порушенням психіки. Будинок дитини розрахований на 120 дітей у віці від народження до 5-ти років. Унікальністю установи є те, що діти мешкають в чотирьох окремих корпусах, що дозволяє забезпечити їм максимально комфортні умови, наближені до домашніх.

Волонтери, які були для діток помічниками святого Миколая, приготували розважально-повчальну програму з іграми та вручили малюкам подарунки.

Керівник Молодіжки священик Андрій висловив слова вдячності людям, які підтримали ініціативу та допомогли влаштувати дітям свято, зокрема, благодійнику Євгенію Садовникову - директору Київської фабрики іграшок, за допомогу в вигляді дитячих розвиваючих ігор.

Перегляди: 1001
Друк