Керуючий єпархією вручив нагороди активним учасникам громадської спiлки «Громадська безпека +380»

Новини єпархії

Керуючий єпархією вручив нагороди активним учасникам громадської спiлки «Громадська безпека +380»

26 грудня митрополит Переяславський і Вишневський взяв участь у зустрiчі громадської спiлки «Громадська безпека +380», яка відбулася в примiщенні Iрпiнської мiськради (Київська область).

«Громадська безпека +380» створена у травні 2019 року громадськими формуваннями міст Обухова, Ірпеня, Українки, Вишневого, а згодом до спілки приєднались громадські формування Борисполя та Боярки. Метою діяльності є об'єднання громадських формувань по охороні громадського порядку та державного кордону і небайдужих громадян в єдиний потужний голос для протидії злочинності.

На зібранні було пiдведено підсумки діяльності цього волонтерського об’єднання за 2019 рік, основним завданням якого є допомога поліції та іншим силовим структурам у забезпеченні громадського правопорядку та захисту мирного життя громадян Київщини. За результатами роботи учасники заходу визначили спільний план правоохоронних дій на 2020 рік.

В заході зокрема прийняли участь представники Київської ОДА, поліції та інших організацій.

На прохання голови спілки Володимира Бардецького найбільш активні учасники даного громадського формування були нагороджені відзнаками Фонду пам‘яті Блаженнішого Митрополита Володимира, Переяславсько- Вишневської єпархії ПЦУ та подячними грамотами. Зокрема, відзнаками Фонду були вшановані голова ГС «Громадська безпека +380» В. Б. Бардецький та начальник «Ірпінської Муніципальної Варти» М.М. Ковальчук, а відзнакою єпархії - перший заступник міського голови Ірпіня, член «Ірпінської Муніципальної Варти» О. Г. Маркушин.

У зустрічі також взяли участь клірики Переяславсько-Вишневської єпархії протоієрей Ігор Савченко та секретар єпархіального управління священик Ростислав Воробій.

Щирий уклін і вдячість кожному, хто невтомно трудиться заради безпеки та спокою своїх ближніх!

Перегляди: 788
Друк