Митрополит Олександр привітав міського голову Нововолинська Б. Карпуса з обранням на посаду

Молоде шахтарстке місто Нововолинськ стоїть на теренах древніх поселень княжих часів, одне з яких - село Будятичі є ймовірною батьківщиною святого князя Володимира Великого.

30 листопада, на люб'язне запрошення новообраного міського голови Нововолинська Бориса Карпуса, митрополит Переяславський і Вишневський Олександр відвідав Нововолинську міську раду, де мав зустріч та спілкування з очільником міста.

Разом з єпископом Володимир-Волинським і Турійським Матфеєм Матфеєм митрополит Олександр благословив Бориса Сергійовича з обранням на посаду та благословив на плідну роботу на благо містян.

У заході також взяв участь голова Інформаційно-просвітницького відділу Переяславсько-Вишневської єпархії протоієрей Віктор Мартиненко.

Перед цим, керуючий єпархією передав до фондів Нововолинського історичного музею примірник факсимільного видання Пересопницького Євангелія.

Нагадаємо, що перебуваючи у місті минулого року, митрополит Олександр відвідав Нововолинську шахту №10 та спустився на глибину 525 метрів.