Митрополит Олександр взяв участь у заключному засіданні Поважної Ради Ордену Святого Пантелеймона

Митрополит Олександр взяв участь у заключному засіданні Поважної Ради Ордену Святого Пантелеймона

27 вересня у конференц-залі фармацевтичної компанії «Фармак» відбулося заключне у сезоні 2021-2022 років засідання Поважної Ради Відзнаки за професіоналізм та милосердя "Орден Святого Пантелеймона".

Робота пройшла під головуванням Василя Князевича (Міністр охорони здоров’я 2007-2010). Нагадаємо, що митрополит Переяславський і Вишневський Олександр бере участь у роботі Поважної Ради з 2019 року.

На засіданні були підбиті підсумки сезону 2021-2022 років та вручені Відзнаки «Орден Святого Пантелеймона».

Від Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира члену Поважної Ради Відзнаки та голові наглядової ради ПАТ «Фармак» пані Філі Жебровській було передано у дар примірник факсимільного видання Пересопницького Євангелія – видатного рукописного пам’ятника стародавньої української мови та мистецтва XVI ст.

***

Відзнака за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» присуджується за гуманістичну й благородну діяльність у галузі охорони здоров’я та має професійно-фахову спрямованість. Вона традиційно вручається тим, хто має видатні особисті заслуги в галузі охорони здоров’я та медичної науки, в благодійній, гуманістичній та громадській діяльності. Відзнака була погоджена та благословенна Предстоятелями трьох найбільших християнських Церков України.

 

fb   Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!

fb   Читайте нас у Facebook!