Новостворений Паломницький центр “Фавор” Переяславсько-Вишневської єпархії запрошує в паломництво до Ізраїлю та Йорданії

З благословення митрополита Переяслав-Хмельницького і Вишневського Олександра при Преображенському соборі м. Києва створено Паломницький центр “Фавор” Переяславсько-Вишневської єпархії Православної Церкви України.

Особливість поїздок – авторські паломницькі маршрути, створені досвідченими організаторами та найкращими гідами. Ви зможете відвідати не тільки всесвітньо відомі християнські святині, а й культурні та історичні пам’ятки, познайомитеся з історією і богослов’ями Церкви.

При соборі вже не перший рік збираються групи паломників – і це завжди чудові групи інтелігентних та ерудованих людей, котрі, відвідавши одну з подорожей, залишаються найкращими друзями і наступні подорожі вже планують разом.

Паломницький центр “Фавор” оголошуємо набір в паломницьку групу в Ізраїль та Йорданію на 25 вересня – 2 жовтня 2019 року. Раз на рік, восени, коли на єврейське свято Рош-га-Шана хасиди масово відвідують Умань, у наших паломників є можливість придбати квитки на чартерні авіарейси до Святої Землі з максимальними знижками. Саме під ці рейси розроблена наступна програма >>>

Для запису в паломницьку групу і придбання квитків на чартерний рейс пишіть на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або телефонуйте співробітникам Паломницького центру “Фавор”:

протоієрей Андрій Дудченко: +380-67-772-5123 (WhatsApp, Viber, Telegram);

Олена Володимирівна Сотничек: +380-98-126-49-10, +380-66-497-49-30.