Клірик єпархії взяв участь у відзначенні Дня працівника культури та аматорів народного мистецтва

Клірик єпархії взяв участь у відзначенні Дня працівника культури та аматорів народного мистецтва

9 листопада, з благословіння митрополита Переяславського і Вишневського Олександра, голова єпархіального відділу з питань взаємодії з силовими структурами (військкоматами) та громадськістю протоієрей Валерій Жигуц взяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівника культури та аматорів народного мистецтва, що відбулися у будівлі Київської обласної військової адміністрації.

На заході, зокрема, виступили заступник голови Київської ОВА Олег Торкунов та директор Департаменту культури та туризму КОВА Анна Куценко.

Від імені митрополита Олександра протоієрей Валерій вручив працівникам департаменту культури та туризму Київської ОВА єпархіальні відзнаки. Зокрема, нагороди отримали директор Анна Куценко, заступник директора та начальник управління культури Дмитро Гончаренко, начальник відділу національностей та релігій управління культури Людмила Ткачук, а також головні спеціалісти управління культури Київської ОВА Ольга Омельченко та Алєся Ковальова.

Отець Валерій підкреслив особливу роль культури у розвитку духовності нашого народу.  Завершилися урочистості щирими побажаннями та уставним многоліттям.

 

fb   Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!

fb   Читайте нас у Facebook!