28 лютого, у другий день Великого посту, митрополит Переяславський і Вишневський Олександр відвідав  парафії святителя Миколая Чудотворця у Боярці та Успіння Пресвятої Богородиці в Тарасівці.

Другу частину Великого покаянного канону керуючий єпархією прочитав на парафіях у Боярці та Тарасівці

28 лютого, у другий день Великого посту, митрополит Переяславський і Вишневський Олександр відвідав парафії святителя Миколая Чудотворця у Боярці та Успіння Пресвятої Богородиці в Тарасівці.

На Великому повечір’ї у цих храмах  владика прочитав другу частину Великого покаянного канону преподобного Андрія Критського.

По завершенні богослужіння архіпастир звернувся до вірян зі словом настанови, зокрема, зазначивши: «Господь постійно закликає нас робити добро і саме у добрих справах полягає значна частина нашого посту. Нинішня війна, яка нас спіткала, вже є постом для кожного з нас. Ми віддаємо частину себе, своїх молитов і переживань за захисників, які боронять небо над нами, щоб ми з вами могли зібратися в храмі і піднести молитви і подяки Богу, і за тих хлопців і дівчат, які вже віддали свої життя, щоб це життя було у нас більш-менш мирним, щоби перемога нарешті була на нашій землі, щоби ворог, якого ми не кликали, пішов з нашої землі, а ми в мирі хвалили і славили Бога».

У благословіння митрополит Олександр подарував парафіянам  книги з постовими проповідями Блаженнішого Митрополита Володимира (Сабодана) "Головне – не їсти один одного".

  

fb   Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!

fb   Читайте нас у Facebook!