Вітання Голові Київської ОДА М. Бно-Айріяну з річницею Незалежності України

Голові Київської обласної

державної адміністрації

М. К. БНО-АЙРІЯНУ

 

Ваша Високоповажносте,

Шановний пане Губернаторе!

Урочиста нагода, що розпочинається сьогоднішнім святом - Днем Державного Прапора України, тішить серце кожного українця, що проживає в нашій Вігчизні й за її межами: десятки поколінь наших предків воліли би бачити те, що сьогодні маємо ми, а саме Незалежну Україну, Дім своїх предків, що, незважаючи на всі перепони, впевнено розвивається й розбудовується, відновлює століттями спотворювану історію та багатство мови.

Наша Батьківщина здавна славиться своєю толерантністю; на її теренах проживали й проживають різні етнічні й релігійні групи, які завжди вбачалися українцям як повноцінні колеги в трудах на благо Української Держави. Століттями представники різних народів знаходили пристановище на наших землях, і, не втрачаючи власної культурної, мовної та релігійної самоідентичності, ставали щирими й відданими дітьми України, патріотами цієї землі. Подібні високоморальні, справді християнські засади нашої громадськості неможливо переоцінити. Таке підтримання культурних, торгівельних та інших зав'язків з багатьма народами слугувало запорукою мирного співіснування й надією на подальший розвиток нашої Батьківщини. І сьогодні нас переповнюють сподівання на продовження розпочатого заради майбутнього наших дітей!

Шановний Михайле Кареновичу! Сердечно вітаємо Вас із двадцять восьмою річницею Незалежності України! Віримо, що нашу Вітчизну чекає велике майбутнє, сповнене гідного продовження добрих давніх традицій та, з допомогою Божою, впевненого крокування до кращого майбутнього у великій загальнолюдській родині.

Прикликаємо на Вас і Ваші труди Боже благословіння!

З повагою,

+ОЛЕКСАНДР

МИТРОПОЛИТ ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ І ВИШНЕВСЬКИЙ

КЕРУЮЧИЙ ПЕРЕЯСЛАВСЬКО-ВИШНЕВСЬКОЮ ЄПАРХІЄЮ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ УКРАЇНИ

 

Вітання Голові Київської ОДА М. Бно-Айріяну з річницею Незалежності України