Митрополит Олександр привітав керуючого Тернопільсько-Бучацькою єпархією з 45-річчям

Митрополит Олександр привітав керуючого Тернопільсько-Бучацькою єпархією з 45-річчям

Служіння архієрея

18 жовтня, напередодні дня пам’яті святого апостола Фоми, у кафедральному храмі Різдва Христового м. Тернополя було звершене всенічне бдіння. Богослужіння очолив митрополит Вінницький і Барський Симеон у співслужінні митрополит Переяславського і Вишневського Олександра, архієпископа Тернопільського і Бучацького Тихона, єпископів Володимир-Волинського і Турійського Матфея, Харківського і Богодухівського Митрофана, Рівненського і Сарненського Гавриїла та духовенства.

19 жовтня, у день пам’яті апостоли Фоми, собор ієрархів, до яких долучилися митрополити Львівський Макарій, Львівський і Сокальський Димитрій, архієпископи Тернопільський і Кременецький Нестор, Рівненський і Острозький Іларіон, Житомирський і Поліський Володимир, Чернівецький і Хотинський Герман та єпископ Запорізький і Мелітопольський Фотій, відправив у соборі Різдва Христового Божественну літургію.

Від кліру та мирян Переяславсько-Вишневської єпархії митрополит Олександр привітав архієпископа Тихона із 45-річчям від дня народження.

Перегляди: 462
Друк