Митрополит Олександр освятив два автомобілі для військових

Митрополит Олександр освятив два автомобілі для військових

14 грудня до Спасо-Преображенського собору міста Києва завітали волонтери благодійного фонду "UA24".

На площі перед дзвіницею собору митрополит Переяславський і Вишневський Олександр освятив два автомобілі для потреб військових. Зазначимо, що автівки були придбані благодійником Антоном в обмін на прапор України з підписом Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного.

Після екскурсії Собором та меморіальним Музеєм Блаженнішого Митрополита Володимира митрополит Олександр вручив волонтерам благословенні грамоти, зокрема, Сергію Костирі, Олександрі Міщанін, Андрію Жельветро, Євгену Вєтошнову, Надії Матвєєвій, а також підрозділу спеціального призначення повітряно-рятувальних військ України та військовим Віталію Красноголову та Ігорю Богушеву. На молитовну згадку владика Олександр подарував гостям Молитовники православних вірян.

БФ "UA24" фокусується на допомозі ЗСУ та забеспечує фронт автівками, реанімобілями, дронами, тепловізорами, медичним оснащенням та ліками, а також засобами індивидіального захисту, одягом, бронежилетами тощо. Волонтери фонду доставляють допомогу військовим у найгарячіших точках.

fb   Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!

fb   Читайте нас у Facebook!