Єпархіальними відзнаками нагороджено керівництво Національної поліції в Київській області та співробітників карного розшуку

Єпархіальними відзнаками нагороджено керівництво Національної поліції в Київській області та співробітників карного розшуку

11 жовтня, до головного храму Переяславсько-Вишневської єпархії - Спасо-Преображенського собору у Ліко-Граді, та Музею Блаженнішого Митрополита Володимира завітали керівництво Головного управління Національної поліції в Київській області та співробітники карного розшуку.

Спершу оглянули собор, де помолилися своєму небесному покровителю великомученику Георгію Побідоносцю перед його іконою. Голова єпархіального відділу по взаємодії із силовими структурами та громадськістю протоієрей Валерій Жигуц звершив молебень для поліцейських та помазав їх святим єлеєм.

У Музеї Блаженнішого Митрополита Володимира гості оглянули експозицію у супроводі Ольги Заріцької.

Головною подією відвідання стала зустріч із керуючим Переяславсько-Вишневською єпархією митрополитом Переяслав-Хмельницьким і Вишневським Олександром. Владика подякував співробітникам карного розшуку за сумлінну службу та побажав допомоги Божої у подальших трудах.

До свята Покрови Пресвятої Богородиці, з нагоди Дня захисника України та у вдячність за багаторічні невтомні труди по контролю за дотриманням законів України поліцейські були нагороджені єпархіальними відзнаками.