Керуючий єпархією взяв участь у черговому онлайн засіданні Поважної Ради Ордену Святого Пантелеймона

Новини єпархії

Керуючий єпархіє взяв участь у черговому онлайн засіданні Поважної Ради Ордену Святого Пантелеймона

8 вересня митрополит Переяславський і Вишневський Олександр взяв участь у черговому робочому засіданні Поважної ради Ордену Святого Пантелеймона, яке відбулося у формі відеоконференції.

Нагадаємо, що Відзнака за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» присуджується за гуманістичну й благородну діяльність у галузі охорони здоров’я та має професійно-фахову спрямованість. Вона традиційно вручається тим, хто має видатні особисті заслуги в галузі охорони здоров’я та медичної науки, в благодійній, гуманістичній та громадській діяльності. Відзнака була погоджена та благословенна Предстоятелями трьох найбільших християнських Церков України. Найдостойніших лікарів, медичних працівників, представників духовенства, волонтерів обирають у 5 номінаціях: Найкращий лікар, Найкращий медичний працівник, Новатор охорони здоров’я, За досягнення в міжнародному співробітництві в охороні здоров’я, Взірець служіння суспільству. Поважна рада включає представників медичної, культурної, громадської, журналістської спільноти та духовенства, які є моральними авторитетами для українців.

Метою зустрічі було обговорення змін до діючого Положення про Відзнаку за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона», зокрема, що стосується організаційних питань діяльності Поважної Ради з розширенням її повноважень та узгодження механізму зміни складу Поважної Ради з урахуванням дієвості та зацікавленості кожного члена Поважної Ради участі в проекті.

Члени Поважної Ради поділилися своїми ідеями та баченнями  щодо подальшого розвитку проекту Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона»,  діяльності Поважної Ради.

Також було визначено дату проведення підсумкового засідання Поважної Ради.

 

Керуючий єпархіє взяв участь у черговому онлайн засіданні Поважної Ради Ордену Святого Пантелеймона

Керуючий єпархіє взяв участь у черговому онлайн засіданні Поважної Ради Ордену Святого Пантелеймона

Перегляди: 509
Друк