Митрополит Олександр передав зібрані парафіянами кафедрального собору кошти на потреби ЗСУ

Митрополит Олександр передав зібрані парафіянами кафедрального собору кошти на потреби ЗСУ

Від дня святого Миколая до Водохреща в Спасо-Преображенського кафедральному соборі, з благословення митрополита Переяславського і Вишневського Олександра, тривала благодійна акція «Три мішечки для ЗСУ», до якої долучились парафіяни та всі охочі. Всі разом зібрали 45 000 грн.

29 січня після Божественної літургії митрополит Олександр передав кошти керівнику Благодійного фонду «Хочу допомогти» Оксані Скапі. Фонд з перших днів війни робить все для перемоги та відбудови України, зокрема, забезпечує потреби наших воїнів та влаштовує життя постраждалих від військових дій.

«Життя кожного з нас і держави в цілому – дуже складне. Але ще складніше тим, хто втратив свої домівки і хто на передовій боронить нашу державу, щоби ми під відносно мирним небом могли звершувати богослужіння, підносити Богу подячні молитви і просити у Нього янайшвидшої перемоги. Тому кожна копійка, яку ви принесли від себе в цей храм, наближає перемогу», - сказав владика Олександр.

Також митрополит Олександр передав захисникам ікони святителя Миколая Чудотворця та «Молитовники воїна».

В свою чергу пані Оксана, яка є парафіянкою собору, вручила владиці подяку всій громаді Спасо-Преображенського собору за фінансову та гуманітарну допомогу для наших захисників.

Дякуємо всім, хто підтримав нашу ініціативу: благодійникам, парафіянам собору та небайдужим людям.

Нехай Господь щедро всіх благословляє Своїми дарами!

Слава Богу ! Слава Україні ! Слава ЗСУ !

fb   Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!

fb   Читайте нас у Facebook!