Священник єпархії з молитвою різдвяними подарунками завітав до дитячого будинку у Рокитному

Священник єпархії з молитвою різдвяними подарунками завітав до дитячого будинку у Рокитному

Продовжуючи піклуватися про вихованців дитячого будинку «Чебурашка» у місті Рокитному на Київщині, з благословення митрополита Переяславського і Вишневського Олександра, клірик Спасо-Преображенського кафедрального собору протоієрей Миколай Павленко 16 січня відвідав установу та привітав дітлахів, вихователів і керівництво з Різдвяними святами.

З початку війни вихованці вимушені були залишити свій дім, оскільки, рятуючи їхнє життя, керівництво прийняло рішення евакуювати дітей в безпечне місце. А коли хотіли повернутись, бо вдома все ж таки легше та рідні стіни, потрібно було підготувати укриття. Спільними зусиллями та командою небайдужих це швидко було зроблено.

Священник привіз ліки, подушки, постільну білизну, електром'ясорубку, теплий верхній одяг та взуття, смаколики. Завдяки однодумцям, людям доброї волі, тим, хто не дивлячись ні нащо, перебуваючи далеко від своєї Батьківщини, гуртує довкола себе, створює команду та робить дітям кращі умови для життя.

Окремі вітання пролунали на адресу директорки дитячого будинку Ольги Гавриленко, яка в цей день відзначила день народження.

Дякуємо Богові! Дякуємо ЗСУ! Дякуємо всім благодійникам! Разом ми переможемо!

fb   Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!

fb   Читайте нас у Facebook!