БОБРИК. Митрополит Олександр привітав настоятеля Вознесенської парафії архімандрита Іоана Шевченка з 30-річчям священницького служіння

БОБРИК. Митрополит Олександр привітав настоятеля Вознесенської парафії архімандрита Іоана Шевченка з 30-річчям священницького служіння

5 лютого, в Неділю про митаря і фарисея, митрополит Переяславський і Вишневський Олександр відвідав парафію на честь Вознесіння Господнього у селі Бобрик Броварського району Київської області, де звершив Божественну літургію у Свято-Феодосіївському теплому приділі храму.

За Літургією Його Високопреосвященству співслужив настоятель парафії архімандрит Іоан Шевченко та клірики Переяславсько-Вишневської єпархії.

За богослужінням пролунали молитовні прохання за воїнів, які захищають Україну, за владу і наш народ та за спокій душ усіх полеглих оборонців Батьківщини і мирних жителів.

Наприкінці відправи митрополит Олександр привітав архімандрита Іоана з 30-річчям служіння в сані священника та подарував примірник факсимільного видання Пересопницького Євангелія. Архіпастир подякував парафіянам за спільну молитву, побажав усім Божої допомоги та подарував кожному книгу з постовими проповідями Блаженнішого Митрополита Володимира (Сабодана) "Головне – не їсти один одного".

***

Нагадаємо, що 5 березня 2022 року російські війська обстріляли село 6 ракетами, одна з них влучила у церкву. За пів години після завершення богослужіння снаряд влучив у дах храму і розірвався в його центральній частині. Внаслідок цього були посічені стіни та іконостас. Наразі відновлення храму триває, парафія потребує допомоги на закінчення ремонтних робіт.  

Карткові рахунки для пожертви на ремонт даху Свято-Вознесенського храму:

5363542308922880 ПриватБанк

5375 4114 0770 6428 monobank

fb   Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!

fb   Читайте нас у Facebook!