Митрополита Олександра нагороджено Почесною грамотою КОДА

Митрополита Олександра нагороджено Почесною грамотою КОДА

23 лютого до Переяславсько-Вишневської єпархії завітали представники Київської обласної державної адміністрації: заступники голови Олег Торкунов та Жанна Осипенко, директор департаменту культури та туризму Анна Куценко, начальник управління культури департаменту Дмитро Гончаренко, начальник управління туризму департаменту Євгеній Самойленко.

Гостей зустрів митрополит Переяславський і Вишневський Олександр. Владика провів екскурсію Спасо-Преображенським собором та Музеєм Блаженнішого Митрополита Володимира.

У ході спілкування сторони обмінялися думками щодо питань державно-церковних відносин.

На зустрічі також були присутні голова єпархіального відділу з питань взаємодії з силовими структурами (військкоматами) та громадськістю протоієрей Валерій Жигуц та клірик Спасо-Преображенського собору протоієрей Ростислав Воробій.

Від імені тимчасово виконуючого обов’язки голови КОДА Дмитра Назаренка митрополиту Олександру вручили Почесну грамоту «За утвердження християнських цінностей у суспільстві, особистий вагомий внесок у духовно-просвітницький розвиток Київщини та багаторічну плідну співпрацю з Київською обласною державною адміністрацією». Також владиці подарували пам’ятну медаль “Київщина. Міста героїв: Буча, Гостомель, Ірпінь”.

На згадку про відвідання Музею митрополит Олександр подарував гостям видання єпархії та Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира.

  

fb   Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!

fb   Читайте нас у Facebook!