ПОЛТАВА. Митрополит Олександр помолився біля чудотворної мироточивої афонськоі ікони  «Ізбавительниця» у Троїцькому храмі міста

ПОЛТАВА. Митрополит Олександр помолився біля чудотворної мироточивої афонськоі ікони «Ізбавительниця» у Троїцькому храмі міста

5 травня митрополит Переяславський і Вишневський Олександр відвідав Свято-Троїцький храм міста Полтави, що на території Хрестовоздвиженського монастиря, на запрошення диякона Олександра Сапка та голови Всеукраїнської профспілки спортсменів Сергія Бизова.

Біля чудотворної мироточивої афонської ікони Пресвятої Богородиці «Ізбавительниця» митрополит  Олександр відслужив молебень та освяченим від лампади єлеєм помазав військовослужбовців та спортсменів: чемпіонів світу та призерів Європи з самбо, дзюдо, боксу, греко-римської боротьби, змішаних бойових мистецтв. Насамкінець владика прикликав на всіх Боже благословення.

На місці погребіння митрополита Полтавського і Кременчуцького Феодосія (Дикуна; +2001) та на місці погребіння інших  архіпастирів Полтавської кафедри митрополит Олександр відслужив заупокійну літію.

fb   Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!

fb   Читайте нас у Facebook!