Митрополит Олександр взяв участь у вшануванні чудотворної ікони Божої Матері «Тернопільської»

29 червня, напередодні 2-ї Неділі після П’ятидесятниці, Всіх святих, в землі українській прославлених, та свята чудотворної ікони Божої Матері «Тернопільської», у кафедральному соборі Різдва Христового м. Тернополя була звершена святкова Всеношна.

На запрошення правлячого архієрея Тернопільсько-Бучацької єпархії архієпископа Тихона богослужіння очолив митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр у співслужінні духовенства єпархії.

По завершенні богослужіння Архієпископ Тихон привітав усіх присутніх зі святом і висловив слова подяки митрополиту Олександру за очолену молитву. Також правлячий архієрей в пам’ять про святкове богослужіння  подарував Високопреосвященнійшому митрополиту список Чудотворної ікони Божої Матері «Тернопільської».

Після цього митрополит Олександр разом з архієпископом Тихоном та духовенством звершили заупокійну літію за приснопоминаємим Предстоятелем Української Автокефальної Православної Церкви Блаженнішим Митрополитом Мефодієм (Кудряковим) на його могилі біля кафедрального храму.

Детальну інформацію про чудотворний образ можна дізнатися тут >>>

За матеріалами Офіційного сайту Тернопільсько-Бучанської єпархії.