РІВНЕНЩИНА. На свято прп. Феодосія Печерського митрополит Олександр очолив Літургію у Свято-Воскресенському храмі Корця

РІВНЕНЩИНА. На свято прп. Феодосія Печерського митрополит Олександр очолив Літургію у Свято-Воскресенському храмі Корця

27 серпня, у день перенесення мощів преподобного Феодосія Печерського (1091), митрополит Переяславський і Вишневський Олександр, з благословення митрополита Рівненського і Острозького Іларіона, звершив Божественну літургію у Свято-Воскресенському храмі міста Корець на Рівненщині – на своїй малій Батьківщині.

Владиці співслужили: настоятель храму протоієрей Іоан Мациканич, місцеве духовенство та духовенство Переяславсько-Вишневської єпархії.

За богослужінням пролунали молитовні прохання за воїнів, які захищають Україну, за владу і наш народ та за спокій душ усіх полеглих оборонців Батьківщини та мирних жителів.

Після відправи митрополит Олександр подякував отцю Іоану та парафіянам-землякам за спільну молитву, привітав усіх з прейдешніми святами Успіння Богородиці та днем міста Корець. На молитовну згадку владика подарував парафії Богослужбове Євангеліє у форматі апракос, що було нещодавно видане за сприяння Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира.

Потому архіпастир відслужив молебень перед початком нового навчального року та у благословення подарував кожному парафіянину молитовник.

fb   Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!

fb   Читайте нас у Facebook!