Клірики єпархії з волонтерською поїздкою вчергове відвідали Донеччину

Клірики єпархії з волонтерською поїздкою вчергове відвідали Донеччину

28 березня з чергової волонтерської поїздки до наших захисників повернулися клірики Переяславсько-Вишневської єпархії ієромонах Іоан Бондарєв, настоятель Свято-Миколаївського храму с. Русанів Броварського району Київської області, та протодиякон Дмитро Самойленко, клірик Спасо-Преображенського собору м. Києва.

Цього разу вони відвідали в Покровську Донецької області славних воїнів з 3-ої окремої штурмової бригади та 72-ої окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців, про яких піклуються з початку повномасштабного вторгнення.

Крім тієї підтримки українських оборонців, яку разом з часточкою людського тепла передають їм  парафіяни, для захисників не менш важливе духовне опікування.

Такі зустрічі - це вісточка з дому, можливість поспілкуватися, разом помолитися. Адже недарма кажуть, що невіруючих на війні нема. Воїни радіють простим речам і щирим словам підтримки   -  це те цінне і потрібне, що підтримує їх і дає надію на Божий захист та нашу перемогу.

«Душа наша надію складає на Господа, Він наша поміч і щит наш» (Пс. 32:20)

На знак вдячності та дружби захисники 3-ої окремої штурмової бригади подарували отцю Іоану та парафіянам Свято-Миколаївського храму прапор з підписами бійців.

fb   Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!

fb   Читайте нас у Facebook!