Підписано угоду між Переяславсько-Вишневською єпархією та Міжнародною правозахисною групою «ЛЕГАС» у сфері реалізації надання безоплатної правової допомоги громадянам

17 листопада відбулася зустріч між митрополитом Переяславським і Вишневським Олександром та керівником Міжнародної правозахисної групи «ЛЕГАС», адвокатом Олександром Камбуровим.

У ході зустрічі сторони обговорили важливі питання щодо необхідності підвищення правової культури населення та реалізації надання безоплатної правової допомоги громадянам, які її потребують.

Прагнучи розвивати двосторонні зв'язки, з метою організації та проведення спільних юридично-освітніх заходів та створення системи надання безоплатної правової допомоги громадянам, сторони підписали Протокол про наміри щодо партнерства між Переяславсько-Вишневською єпархією Православної Церкви України та Міжнародної правозахисної групи «ЛЕГАС» у цьому напрямку.

Зазначена зустріч має важливе значення, адже завдяки співпраці між Церквою та МПГ «ЛЕГАС» велика кількість громадян зможе підвищити рівень своєї правової культури та отримає доступ до професійної безоплатної правової допомоги, в разі необхідності.

Передбачається, що зустрічі з юристом будуть відбуватися регулярно щотижня у одному з приміщень собору. 

Звертатися за уточненнями щодо прийому юриста до чергового священника Спасо-Преображенського собору з 10 до 17 години, щодня крім понеділка. Про дати та час зустрічей буде повідомлено додатково