ВОЛОДИМИР. Митрополит Олександр привітав керуючого єпархією архієпископа Матфея з 50-річчям

ВОЛОДИМИР. Митрополит Олександр привітав керуючого єпархією архієпископа Матфея з 50-річчям

6 вересня, на запрошення архієпископа Володимирського і Турійського Матфея, митрополит Переяславський і Вишневський Олександр відвідав Володимир-Волинську єпархію.

Цього дня архієпископ Матфей молитовно відзначив 50-й день народження. У кафедральному соборі Різдва Христового міста Володимира владиці-ювіляру співслужили: Екзарх Вселенського Патріарха в Україні єпископ Команський Михаїл, митрополити: Вінницький і Барський Симеон, Львівський і Сокальський Димитрій, Переяславський і Вишневський Олександр, Рівненський і Острозький Іларіон, архієпископи: Чернівецький і Хотинський Герман, Тернопільський і Бучацький Тихон, Вишгородський Агапіт, єпископ Чернігівський і Ніжинський Антоній, місцеве та запрошене духовенство.

За богослужінням пролунали молитовні прохання за воїнів, які захищають Україну, за владу і наш народ та за спокій душ усіх полеглих оборонців Батьківщини та мирних жителів.

Вітаючи ювіляра, митрополит Олександр подарував йому від кліру та мирян Переяславсько-Вишневської єпархії ікону святителів Василія Великого, Григорія Богослова та Іоана Золотоуста з частками мощів.

Фото пресслужби Володимир-Волинської єпархії

fb   Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!

fb   Читайте нас у Facebook!