Митрополит Олександр відвідав Український державний медико-соціальний центр ветеранів війни

Митрополит Олександр відвідав Український державний медико-соціальний центр ветеранів війни

5 жовтня митрополит Переяславський і Вишневський Олександр відвідав Український державний медико-соціальний центр ветеранів війни у с. Циблі Київської обл.

Цього дня для військових з різних куточків країни, які проходять у Центрі реабілітацію, відбувся концерт «Велична і могутня Україна», присвячений силі духу українського народу і мужності захисників. У концерті взяли участь студенти-волонтери, які виступали у гарячих точках Сходу України.

Організатори: Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки та психології Університету Григорія Сковороди в Переяславі, кафедра музичного мистецтва і методики навчання, ГО «Синергія духовності і добра».

На початку концерту митрополит Олександр звернувся до присутніх:

«Нинішня війна це тероризм, оскільки зазвичай війна ставить логічно обґрунтовані цілі, але в цій війні логіка лише в одному – геноцид до Української нації, до кожного із нас, оскільки за їхньою думкою ми не маю права на своє індивідуальне існування. Низький уклін кожному і кожній, хто знаходиться у цій залі і хто захищає нашу неньку-Україну. Нехай Господь всіх укріплює, допомагає та зцілює».

У благословіння лікувальній установі в особі директора Костянтина Бараннікова та усім, хто відновлюється тут, владика подарував ікону святителя Миколая Чудотворця з часткою мощів.

Митрополита Олександра супроводжував секретар єпархії ігумен Вікентій Козак.

fb   Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!

fb   Читайте нас у Facebook!