Привітаймо наших захисників разом!!!

Привітаймо наших захисників разом!!!

Наближається свято Покрови Божої Матері, а разом із ним День захисників і захисниць України - свято героїв, які стояли і продовжують стояти на захисті честі, гідності, незалежності нашої Батьківщини. Кожен українець починає сьогодні свій день з подяки Богові та нашим мужнім захисникам і захисницям. Як важливо Їм щохвилини відчувати нашу молитву, підтримку і любов. Знати, що не даремно ризикують своїм життям, невтомно ведучи боротьбу з  ворогом. Саме вони пришвидшують день перемоги, вселяють надію на щасливе майбутнє нашої України.

З благословіння митрополита Переяславського і Вишневського Олександра вихованці недільної школи Спасо-Преображенського собору проводять благодійну акцію до Дня захисника і захисниці України. Діти напишуть листи з привітаннями та побажаннями, котрі разом з смаколиками передамо воїнам. Віримо, що таким чином піднімемо настрій, виявимо вдячність, зігріємо серця своєю любов’ю.

Запрошуємо усіх бажаючих доєднатися до привітання наших захисників!

Необхідно: печиво, цукерки, кава та чай. Принесені вами смаколики або пожертви на підтримку наших військових можна залишити в Спасо-Преображенському соборі.

За деталями звертатись до прот. Миколая Павленка, тел.: 0973883808. Збір триватиме до неділі 9 жовтня включно.

 

fb   Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!

fb   Читайте нас у Facebook!