ІРПІНЬ. Митрополит Олександр взяв участь в обласному Молитовному сніданку

ІРПІНЬ. Митрополит Олександр взяв участь в обласному Молитовному сніданку

22 серпня в місті Ірпінь Київської області, з нагоди З2-ї річниці Незалежності України, відбувся Молитовний сніданок, організований Київською обласною військовою адміністрацією.

В обласному заході, який відбувся біля обеліску «10 заповідей» у міському парку «Незнайко», взяли участь: Предстоятель Православної Церкви України Блаженніший Митрополит Єпіфаній, начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, в.о. голови Київської обласної ради Ярослав Добрянський, голова Державної служби етнополітики і свободи совісті Володимир Єленський, депутати Верховної ради та Київської обласної ради, начальник Бучанської РВА Данило Мавлянов, Ірпінський міський голова Олександр Маркушин, начальники РВА Київської області, голів громад, представники ради Церков і релігійних організацій Київської області та благодійних фондів.

На запрошення організаторів участь взяв митрополит Переяславський і Вишневський Олександр. Його супроводжував голова єпархіального відділу взаємодії з силовими структурами і громадськістю протоієрей Валерій Жигуц.

Митрополит Олександр виголосив Молитву святителя Петра Могили за перемогу над ворогами та зваернувся до присутніх зі словом.

fb   Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!

fb   Читайте нас у Facebook!