БРОВАРИ. Клірик єпархії вшанував пам'ять загиблих захисників та захисниць України

БРОВАРИ. Клірик єпархії вшанував пам'ять загиблих захисників та захисниць України

29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

Цього дня у Броварській громаді відбулося вшанування пам'яті загиблих захисників та захисниць. Участь у заходах взяли представники обласної влади на чолі з головою Київської ОВА Русланом Кравченком, міської влади на чолі з мером Броварів Ігорем Сапожком, районної влади на чолі з головою Броварської РДА Володимиром Майбоженком, військові та члени родин загиблих героїв. Зокрема, присутні поклали квіти до пам’ятника героям АТО, що встановлено перед будівлею міської ради.

Молитву за участі представників обласної Ради церков та релігійних організацій очолив єпископ Васильківський Єфрем. З благословіння митрополита Переяславського і Вишневського Олександра участь прийняв голова єпархіального відділу взаємодії з силовими структурами і громадськістю протоієрей Валерій Жигуц.

Голова Київської ОВА Руслан Кравченко подарував батькам, дружинам та дітям загиблих героїв другу частину видання "Хто, як не я... Книга пам’яті Київської області. Присвячена воїнам, які загинули під час АТО/ООС на Сході України – 2015 рік...".

Вічна пам'ять та слава героям-захисникам!

fb   Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!

fb   Читайте нас у Facebook!