У свій день народження митрополит Олександр підніс молитви за Батьківщину та її багастраждальний народ

У свій день народження митрополит Олександр підніс молитви за Батьківщину та її багастраждальний народ

18 березня, у день свого 45-річчя, митрополит Переяславський і Вишневський Олександр звершив Літургію Ранішосвячених Дарів у Спасо-Преображенському храмі монастиря святителя Нектарія Егінського.

Його Високопреосвященству співслужили: Екзарх Вселенського Патріарха єпископ Команський Михаїл, клірики Переяславсько-Вишневської єпархії.

Під час богослужіння лунали молитовні прохання за воїнів, які захищають Україну, за владу і наш народ та за спокій душ усіх полеглих оборонців Батьківщини і мирних жителів.

«Сьогодні ми дякуємо Богові за те, що Ви народилися, за те, що Ви прожили всі ці роки, за Ваше служіння на благо Української держави та її побожний народ. Нехай Господь продовжить Ваші роки, укріпить Вас в архіпастирському служінні, і благословить за всю ту допомогу, яку Ви виявляєте до людей, які до Вас звертаються», - сказав, зокрема, владика Михаїл після відправи.

Митрополит Олександр подякував всім за спільну молитву, зазначивши:  «Сьогодні ми просили Бога, щоби війна завершилася перемогою для України, щоби єдність церковна запанувала, щоб мир оселився у наших серцях і небо над нашими головами було мирним і сонце сяяло на ньому як сьогодні».

 

fb   Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!