Митрополит Олександр взяв участь в культурно-духовному благодійному заході «Героїчна медицина: Вшанування праці цивільних та військових лікарів у війні»

Митрополит Олександр взяв участь в культурно-духовному благодійному заході «Героїчна медицина: Вшанування праці цивільних та військових лікарів у війні»

14 червня у КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» у Житомирі відбувся культурно-духовний благодійний захід «Героїчна медицина: Вшанування праці цивільних та військових лікарів у війні».

На запрошення організаторів, а це Житомирська регіональна рада Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона», участь у заході взяв митрополит Переяславський і Вишневський Олександр, який є членом Поважної Ради Відзнаки.

Участь також взяли: керівники місцевих закладів охорони здоров’я - генеральний директор лікарні ім. О. Гербачевського Богдан Леськів, директор КНП «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» Юрій Довгополий, директор КНП «Обласний протитуберкульозний диспансер» Віталій Дідик, директор КНП «Житомирський обласний онкологічний диспансер» Ігор Сабадаш, головний лікар КНП «Госпіталь ветеранів війни» Павло Журбенко, представники влади - начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, директор Департаменту охорони здоров’я Житомирської ОВА Олександр Торбас, в.о. голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма, члени Регіональної ради Відзнаки на чолі з Костянтином Косяченком, номінанти та переможці регіонального відбору, представники духовенства, благодійники, ЗМІ.

Під час робочого засідання відбулося представлення номінантів цього року та представлення переможця регіонального відбору.

Представники духовенства відслужили заупокійну літію за загиблими у війні.

fb   Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!

fb   Читайте нас у Facebook!