Митрополит Олександр взяв участь у засіданні ради "Ордену святого Пантелеймона", що пройшло на території Київської Політехніки

18 квітня, на запрошення Голови Поважної ради Відзнаки за професіоналізм та милосердя "Орден Святого Пантелеймона" Василя Князевича (Міністр охорони здоров’я 2007-2010), митрополит Переяславський і Вишневський Олександр взяв участь у третьому у 2024 році засіданні Поважної ради, яка відбулася в Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

Наприкінці засідання митрополит Олександр привітав присутніх з прийдешнім Святої Пасхи та подарував усім Молитовники православних вірян.

Нагадаємо, що Відзнака за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» присуджується за гуманістичну й благородну діяльність у галузі охорони здоров’я та має професійно-фахову спрямованість. Вона традиційно вручається тим, хто має видатні особисті заслуги в галузі охорони здоров’я та медичної науки, в благодійній, гуманістичній та громадській діяльності. Відзнака була погоджена та благословенна Предстоятелями трьох найбільших християнських Церков України.

fb   Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!

fb   Читайте нас у Facebook!