Митрополит Олександр взяв участь у молебні за українських медиків та воїнів

Митрополит Олександр взяв участь у молебні за українських медиків та воїнів

21 червня у Михайлівському Золотоверхому соборі Предстоятель Православної Церкви України Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній освятив дві ікон ангела-охоронця. Образи написані художником Андрієм Холоменюком за ініціативи колективу Наукового центру превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І.Медведя МОЗ України «Екогінтокс» для морських піхотинців 36 окремої бригади Морської піхоти Військово-Морських Сил України та прикордонників Південного регіонального управління.

Після освячення відбувся музичний молебень «Музична Молитва за Українських Медиків та Воїнів». Метою є вшанування полеглих і тих, хто нині боронить Україну та рятує здоров'я і життя людей. Камерний ансамбль «Київ-Класик» (диригент Народний артист України, Артист Миру ЮНЕСКО Герман Макаренко) та Камерний хор «Кредо» (художній керівник Народний артист України Богдан Пліш) виконали твори, створені українськими та зарубіжними композиторами для духовного звертання до Бога.

На запрошення члена Поважної Ради Відзнаки «Орден Святого Пантелеймона» Директора Наукового центру «Екогінтокс» Миколи Проданчука участь у заході взяв митрополит Переяславський і Вишневський Олександр. Нагадаємо, що митрополит Олександр є членом Поважної Ради Відзнаки з 2019 року.

Фото офіційного сайту Київської Митрополії ПЦУ

fb   Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!

fb   Читайте нас у Facebook!