http://pereyaslav-eparchia.kiev.ua/eparkhiya/parafiji/fastivskyi/737-parafiya-svyatitelya-mikolaya-chudotvortsya-mista-boyarka

При Свято-Миколаївському храмі у Боярці створено бібліотеку 

Церква в ім’я святителя Миколая Чудотворця розташована на території Навчально-оздоровчого комплексу Київського військового ліцею імені Івана Богуна в місті Боярка Київської області. Церкву збудували у 2000-2001 рока з благословення Блаженнішого Митрополита Володимира (Сабодана). У 2022 році парафія приєдналася до Православної Церкви України.

З благословення митрополита Переяславського і Вишневського Олександра та трудами настоятеля священника Сергія Педька у 2023 році при храмі було створено парафіяльну бібліотеку. Значну частину книг становлять видання Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира та Переяславсько-Вишневської єпархії, що були передані владикою Олександром.

Видавництво книг та просвітницька діяльність є важливими напрямками діяльності Переяславсько-Вишневської єпархії. У світі, перенасиченому інформацією, вкрай необхідно мати орієнтири та підказки, які вестимуть шляхом вічних євангельських істин. Саме задля цього і створюються бібліотеки при храмах.

fb   Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!

fb   Читайте нас у Facebook!